LET OP: Datumwijziging TRI Nijmegen

 In Nieuws

Helaas ontvingen wij vandaag het bericht van de Gemeente Nijmegen dat het niet mogelijk is om de TRI NIJMEGEN te organiseren op zondag 18 augustus. Beide partijen betreuren dat ten zeerste. Wij hebben met de gemeente gekeken naar een nieuwe datum die zowel in de lokale evenementenkalender als in ons wedstrijdprogramma past. Dit is 5 oktober geworden.

Alle reeds ingeschreven deelnemers hebben van ons een mailing ontvangen (heb je hem niet gezien? Controleer dan even je spam!) met daarin alle info die van belang is. We betreuren de situatie ten zeerste, maar gaan er op 5 oktober een minstens zo groot feest van maken.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search