Mag ik mijn startbewijs doorschuiven naar volgend jaar?

 In

Het automatisch doorschuiven van je inschrijving naar de 2021 editie van TRI NIJMEGEN is helaas niet mogelijk.

Wél bieden we onder andere de optie om een voucher t.w.v. 50% van je netto betaalde inschrijfgeld te ontvangen voor een wedstrijd in 2021. Met het netto inschrijfgeld bedoelen we de inschrijfkosten exclusief chiphuur en eventuele daglicentie of andere extra producten. De helft van dat bedrag is de korting die je voor 2021 krijgt.

Dat betekent echter niet dat je de overige kosten niet vergoed krijgt. Over de extra producten ontving je eerder al een mail. Ook de chiphuur en daglicentie hoef je niet opnieuw te betalen.

Een overzicht van alle keuzemogelijkheden na de annulering van TRI NIJMEGEN:

1. Kosteloos registratie doorschuiven naar OD of Sprint TRI OUDERKERK, zaterdag 22 en zondag 23 augustus (extra eventdag)
Naast de reguliere zaterdag met sprint en Olympische afstand, zullen we op zondag 23 augustus een volledige extra OD dag toevoegen aan het programma van TRI OUDERKERK.

2. Kosteloos registratie doorschuiven naar Sprint TRI BOSBAAN, zaterdag 26 en zondag 27 september (extra eventdag)
Ook bij TRI BOSBAAN verdubbelen we het aantal racedagen, door op zondag 27 september een hele dag extra sprintseries te laten starten.

3. Voucher ter waarde van 50% van het door jou betaalde inschrijfgeld voor 2021.
Als je voor deze optie kiest, ontvang je een kortingscode voor de inschrijving voor 2021. Deze kortingscode heeft de waarde van 50% van het door jou betaalde netto inschrijfgeld, dus exclusief chiphuur en eventuele daglicentie en extra producten. Deze code kun je vanaf 1 mei gebruiken. Op die dag zal de inschrijving voor alle races in 2021 open gaan.

4. Ondersteun TRI HARD door af te zien van compensatie en ontvang van ons een hoodie.
De annuleringen zijn bijzonder ingrijpend voor ons als organisatie en we zetten dan ook alle zeilen bij om overeind te blijven en onze mensen in dienst te houden. De toekomst is onrustig en onzeker en alle hulp is welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van ons als blijk van dank een prachtige “TRIATHLETES NEVER QUIT” of “I’m not a girl, I’m a triathlete” hoodie ter waarde van €44,95.

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search