Op zondag 25 september staat TRI NIJMEGEN in het teken van de Teamcompetities Triathlon. De hele dag wordt er toegewerkt naar het main event: het NK Sprint Afstand. Teams uit de 1eDivisie nemen het tegen elkaar op over een Dubbele SuperSprint afstand. Na het NK (Eredivisie) volgt nog een Sprint afstand voor teams uit de 3eDivisie Zuid.

De Divisiewedstrijden maken onderdeel uit van een bredere competitie: de Teamcompetities Triathlon. Ben je benieuwd naar de tussenstanden van de diverse Divisies en uitslagen van eventueel eerdere en latere races, verwijzen we je graag door naar de website van Teamcompetities.

CAPTAINSBRIEFING

De jury verzorgt voor alle divisies een zogenaamde ‘captainsbriefing’. Deze briefing vindt 60 minuten (Eredivisie: 90 minuten) voor de start van iedere serie Teamcompetities plaats. In het geval van TRI NIJMEGEN zijn de captainsbrievingen op de volgende tijden: 

  • 11.00 uur: 1e Divisie Vrouwen – Dubbele SuperSprint
  • 11.45 uur: 1eDivisie Mannen – Dubbele SuperSprint
  • 12.15 uur: NK Standaard Vrouwen
  • 13.30 uur: NK Standaard Mannen 
  • 15.15 uur: 3eDivisie Zuid Mannen – Sprint 
  • 15.20 uur: 3eDivisie Zuid Mannen – Sprint

WIELPOST

Het fietsparcours van TRI NIJMEGEN is een korte ronde van 3,3 kilometer. Er zal door de organisatie geen wielpost worden gefaciliteerd.

PARKEERPLEKKEN

TRI NIJMEGEN wordt georganiseerd in en rondom de Spiegelwaal in Nijmegen. In de directe nabijheid van het evenemententerrein zijn diverse parkeermogelijkheden.

Adres evenemententerrein:
Lentse Warande
6663 BC Nijmegen

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search