Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI NIJMEGEN? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI NIJMEGEN wordt georganiseerd bij de Spiegelwaal in Nijmegen-Lent. De adresgegevens:

Parmasingel, Nijmegen

Afstanden

In 2022 staat de tweede editie van TRI NIJMEGEN op de kalender. Er kan deelgenomen worden aan de sprintafstand of aan de Junior Challenge. TRI NIJMEGEN is een mooie uitdaging voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden zijn als volgt:

  • Sprint: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Junior Challenge: 250 m zwemmen, 10 km fietsen, 2,5 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

Op het evenemententerrein nabij de iconische Waalbrug is gelegenheid om je om te kleden. Ook kun je hier terecht voor iets te eten en te drinken, is er een expo met verschillende topmerken uit de triathlonwereld en hebben jouw supporters perfect zicht op het parcours. De ”After Race Area” wordt volledig ingericht door official recovery partner BLACKROLL®.

Start2Tri en Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een START2TRI cursus en wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

 

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op in de registratietent op het wedstrijdterrein. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van TRI HARD kunnen voor €50,00 een racefiets huren via WIEL-RENT. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Je kan dit ook nog later aanvragen tot uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd door in te loggen in je Njuko omgeving.

Temperatuur

Ongeveer één week voor TRI NIJMEGEN zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, delen we dit op onze TRI HARD Facebookpagina, de website en in de TRI HARD app. De regels voor het dragen van een wetsuit:
– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht
– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan
– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden.

 

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor €40,-  een wetsuit te huren via Bijvoet Sport.
Al ingeschreven, maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit op de donderdag voor de wedstrijd kun je zelf nog inloggen in je Njuko omgeving en alsnog een wetsuit huren.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search