Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI NIJMEGEN? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI NIJMEGEN wordt georganiseerd bij de Spiegelwaal in Nijmegen-Lent. De adresgegevens:

Parmasingel, Nijmegen

Afstanden

Zaterdag 5 juni 2021
Op zaterdag 5 juni staat de tweede editie van TRI NIJMEGEN op de kalender. Er kan deelgenomen worden aan de sprintafstand. TRI NIJMEGEN is een mooie uitdaging voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprintafstand zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

Op het evenemententerrein nabij de iconische Waalbrug is gelegenheid om je om te kleden. Ook kun je hier terecht voor iets te eten en te drinken, is er een expo met verschillende topmerken uit de triathlonwereld en hebben jouw supporters perfect zicht op het parcours.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op in de registratietent op het wedstrijdterrein. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Speciaal voor de deelnemers van TRI NIJMEGEN wordt er een kortingstarief aangeboden. Je kunt een racefiets huren door dit aan te geven bij je inschrijving voor  €45,00.

Temperatuur

Wij houden de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten en brengen updates uit via onze Facebookpagina en op deze website.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search