Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI NIJMEGEN? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI NIJMEGEN wordt georganiseerd bij de Spiegelwaal in Nijmegen-Lent. De adresgegevens:

Parmasingel, Nijmegen

Afstanden

Zaterdag 5 oktober 2019
Op zaterdag 5 oktober is het de beurt aan jezelf om de uitdaging van de TRI NIJMEGEN aan te gaan. Er kan deelgenomen worden aan de sprintafstand. Voor het 2e jaar op rij wordt dit evenement georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprintafstand zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

Op het evenemententerrein zijn kleedkamers aanwezig in de verschillende tenten. Houd er rekening mee dat er geen lockers aanwezig zijn.
Er zijn diverse cateringmogelijkheden op het evenemententerrein aanwezig. Het evenemententerrein geeft een vrij uitzicht op een groot gedeelte van het parcours. Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen!

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op in de registratietent op het wedstrijdterrein. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Speciaal voor de deelnemers van TRI NIJMEGEN wordt er een kortingstarief aangeboden. Je kunt een racefiets huren door dit aan te geven bij je inschrijving voor  €45,00.

Temperatuur

Zodra het laatste resultaat bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht

– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan

– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Tri-suit kopen

Heb je geen zin om je om te kleden tussen de verschillende disciplines? Dan is een tri-suit de oplossing! In een tri-suit voltooi je alle onderdelen van de triathlon.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search