Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens RBR ROTTERDAM? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je twee weken voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

RBR ROTTERDAM wordt georganiseerd bij de Willem-Alexander Roeibaan in Zevenhuizen. De adresgegevens:

Willem-Alexanderbaan
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

Afstanden

In 2024 staat de eerste editie van RBR ROTTERDAM op de kalender. Er kan deelgenomen worden aan het NK Standaard afstand, de  Sprint afstand of de Halve Sprint afstand. RBR ROTTERDAM is een mooie uitdaging voor zowel de beginnende als de meer getrainde atleet! De afstanden zijn als volgt:

  • Standaard: 10 km lopen, 40 km fietsen, 5 km lopen
  • Sprint: 5 km lopen, 20 km fietsen, 2,5 km lopen
  • Halve Sprint: 2,5 km lopen, 10 km fietsen, 1,25 km lopen

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie in het hoofdgebouw van de Willem-Alexander roeibaan. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Faciliteiten bij start/finish

In het hoofdgebouw van de Willem-Alexander roeibaan zijn op de begane grond vier kleedkamers met gratis lockers en douches te vinden.

Op de eerste verdieping  is het sportcafé te vinden met een groot overdekt terras van waaruit je vrij uitzicht hebt op een groot gedeelte van het parcours. Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen. Ook buiten aan de finish is er voor jouw supporters voldoende gelegenheid jou aan te moedigen. Daarnaast zijn hier divers catering mogelijkheden met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search